Awolnation - My Shoulders - Sözü - Türkçe Çevirisi

0
İşte size bakıyor deli bir adam var
ve o ruhunu almak istiyor.
deli bir planı deli bir adam var
ve o kapıda dans ediyor. Oh
Ne yapmalı, oooh
ne
duvarlar çökmeye inşa zaman.
Orada deli bir planı deli bir adam var ve bize yanılmak için o bekler. Oooh, ama gözlerimiz açık evet, onlar gerçekten açık konum (5, 4, 3, 2, 1) Ben zenginlerden soymak demek ve kapıyı aşağı darbe. sonraki üzerinde kötü dans etmek. omuzlarımda geç. Siz omuzlarımda atlayabilirsiniz. Biz zenginden soymak ve darbe Kapıyı. sonraki üzerinde yoksul. dans etmek benim omuzlar üzerinde zıplayın. Siz omuzlarımda atlayabilirsiniz.
 La la la la la la la la La la la la la la la la La la la la la la la la
eğer herkes Tamam öyle sen dediğimi kızgınsın. barış olun, bebeğim elimi cuz sallamak ben kalıyorum eminim. Oh ne, ooooh duvarlar başladığınızda, sana bakmak . çökmeye O deli bir planı deli bir adam var ve bize yanılmak için o bekler. Oooh, ama gözlerimiz açık evet, onlar gerçekten açık konum (5, 4, 3, 2, 1) Ben zenginlerden soymak demek ve kapıyı aşağı sozbul.net darbe. sonraki üzerinde kötü dans etmek. omuzlarımda geç. Siz omuzlarımda atlayabilirsiniz. Biz zenginden soymak ve darbe Kapıyı. sonraki üzerinde yoksul. dans etmek benim omuzlar üzerinde zıplayın. Siz omuzlarımda atlayabilirsiniz.
La la la la la la la la La la la la la la la la La la la la la la la la La la la la la la la La la la la la la la la La la la la la la la la
Benle şeytanlar kontrolü kaybetti söyleyeceğim suda Canlı Ben şehrin korkuyorum suda kalın ben Şehrin korkuyor suda Canlı Ben şehir korkuyorum. Ben şehrin korkuyorum suda yaşayan ben şehrin korkuyorum Senin için dua edeceğiz biz zenginden soymak demek ve aşağı darbe kapı. sonraki üzerinde kötü dans etmek. omuzlarımda geç. Sen. omuzlarımda atlayabilirsiniz Biz zenginden soymak ve kapı aşağı darbe. sonraki üzerinde kötü dans etmek. omuzlarımda Git . Sen benim omuzlarında atlayabilirsiniz. Cidden ... Bu kolay olması gerekiyordu değil ... o kadar iyi. lanet hissediyor bu yüzden evet, omuzlarımda geç.

Awolnation - My Shoulders - Sözü - Türkçe Çevirisi

Post a Comment

0Comments

Post a Comment (0)

#buttons=(Ok, Go it!) #days=(20)

Bu Sitede çerez kullanılmaktadır. Oku-kabul et
Ok, Go it!