Badem - Gamzende Güllerin Biter

0
Sorsam..,
”Erkekler ağlamaz” derdi..
Bu yüzden ne zaman ağlayan bir erkek görsem..,
İnanmam..
Erkekler ağlamaz..
Deniz dolar gözlerine önce sebepsiz..,
Ve..,
..Kirpiklerinin ucunda asılı kalır yakamozlar..
Denizmi martıya aşık,
Martımı denize?
Martı denize aşıksa,
Neden gökyüzüyle aldatıyor?
Ben deniz sen sakın martı olma,
Sen denizsen sakın beni martı sanma…
sabrım kalmadı sevgilim bilki ben gidiyorum,bilesinki bu ilkkez gidiyor.senin gidişlerine benzemez kötü günlerin dönüşü değilim ben,ben gidiyorsam sende bitmişimdir,sen bende bitmişsindir.işte ben bugunden KorKuyordum,ben en çok gişinden KoRK’tum,ben ençok kendimden korktum.gidişine kabullenemeyeceğimden KoRKtum.artık kalbim canlı bombadır aşkına.
Çağırmayın lütfen! Yığılıp kalırım sizi görüverince… Gülümseyerek ölmek isterim kollarınızda. Tam da size dokununca kaybolmadan! Sizden önce kayboluveririm; düşerim derinliklerin bilinmeyen bir kuytu köşesine.
Kayıp olunca ben; “aşk”a aşıklığım kar gibi eriyiverir avuçlarınızda; bin hayata veda ederim usulca.
Kaş yaşam sığdı ki nefesime? Sayamadım! Hesapları hesaplamayı unuttum. Artık suyun akışına, çakmak taşlarını parlatışına, kuşların uçuşuna, çiçeklerin kokusuna dahi yorgunum. Eskiden bilmediğim bir yüz yorardı yüreğimi. Her gece onunla buluşurdum. Ellerinde çocuktum; ana şevkatiyle severdi; kimselere dokunamayışları dokunurdu bana. Bir ödül gibiydi yaşamım boyunca.
Onu dahi unuttum. Şimdi başka şeyler var aklımda. Kaç zamandır bir ağrım var. Fizyolojik değil ! Bu ağrıyı kim koydu bağrıma? Sevdirdi böylesi… İstediğim her şeyi görüp dokunabilme gibi bir güç veriyor. Say ki kul kendine döndü, semaha duruyor içinde bir halk”a.
Bütün şehir üşüyor; ben yanıyorum, dokunduğum her yer yangın !
Yetişir bu ödül koca ömrüme! Cenneti görürüm önce; sırtımdan itseler de cehenneme! Yapmayın lütfen! Kalbim sıkışıyor anlayın beni; size vuslatı düşündükçe…
Bu his, bir dağ kamburu oluyor lav püskürten yüreğime… Allah saklasın! Yakarım sizi bakışlarımın aşk acısıyla ve çok ağlarsınız ardımdan; döner gözleriniz kan çanağına!
Yetişir, bunca mutluluk bana! Şu an ölmek isterim; bu büyülü “an” ları bozmadan ve sizi hiç mi hiç göremeden… Canım efendim! “Can”sınız; canan!

Badem - Gamzende Güllerin Biter - Şarkı Sözü

Post a Comment

0Comments

Post a Comment (0)

#buttons=(Ok, Go it!) #days=(20)

Bu Sitede çerez kullanılmaktadır. Oku-kabul et
Ok, Go it!