Zeo Jaweed - Paranoyak Adam

0
Zeo dinliyorsun biraz sertse aksanı hangi birine yüklesem 30 kilo taşşamı baş ağrım olduğunda yaşatırım aşşayı depresyon takılır anca Funda Arar hesabı.
Kesip hesabı bana koyun yasak vasat karaktere kişiliğin kasap yasak harekete pas at kafa çekip üzerime depar atki üzerinde ter atak not: Güzeline selam o başına bela bu yarış ama devam dilimdeki deva bi yenisi ne kadar bu yenisi ne kadar aga bana bakakalan gözüne ta ta ta taramalı rhyme pa pa pa pa pay benim o popona tam gelir at otuna t.. az öteye kaydenir bu bi kaidedir öylesine kay dedin vayy dedim tam lafı sokuyordum ayy dedin.

Nakarat
Paranoyak adam bu gidip evine kapan ama parfümün kokuyorsa hala yatak odan affet senin için ipimi koparamam bu kasvet yaşatabilir adamım karışamam.

Alışıyorum da yatılan o yırtmaca açılıyor bacak arasından tamda kafasına kadar tamam kabul ama ben küfür edince mi ayıp gözü bayık bu adamdan korkun sikip atar. gerekirse girip yatarım 6 ay hiç acımam yaşatırım ona sancılar bugün rapin adını kirletiyor o yancılar yancılar onlar anca amcılar.

Nakarat
Paranoyak adam gidip evine kapan ama parfümün kokuyorsa hala yatak odan affet senin için ipimi koparam bu kasvet yaşatabilir adamım karışamam.

Zeo Jaweed - Paranoyak Adam - Şarkı Sözü

Post a Comment

0Comments

Post a Comment (0)

#buttons=(Ok, Go it!) #days=(20)

Bu Sitede çerez kullanılmaktadır. Oku-kabul et
Ok, Go it!