Deneme1

Teşkilat Dizisi Oyuncuları ve Değerlendirme

 Teşkilat Dizisi Oyuncuları ve Değerlendirme

Teşkilat Dizisi

TRT 1'de 8 Mart 2021 de ilk bölümü yayınlanan Teşkilat dizisinde, başrolde Çağlar Ertuğrul, Deniz Baysal Yurtçu, Mesut Akusta, Ezgi Eyüboğlu, Tuncer Salman Ezgi Şenler, Mehmet Usta,  Nihat Altınkaya, Serdar Yeğin.

Milli İstihbarat Teşkilatının yakın zamanda yaptığı operasyonları ve diğer işleri, hikayeleştirerek izleyicilere hitap etmeye çalışan dizi, kurgu ve görsellik bakımından beğeniyle izlendi.

Fakat böyle milli bir dizide rol alan oyuncular, konunun önemine binaen gerekli rolü oynayamadılar. Diriliş Ertuğrul dizisindeki performansı bu dizide göremedim. Belki ilerleyen bölümlerde role daha adapte olup, izleyicilere heyecanlı dakikalar yaşatabilirler.

Bu konuya bir örnek vermek gerekirse; başrol oyuncusu Çağlar Ertuğrul'un peşinden teröristler kırsalda takip ederlerken, Çağlar bey sanki Bağdat Caddesinde normal trafikte araba sürüyormuş gibi rahat tavırlar sergiliyordu. 

Son olarak da müzik ve efekt sesleri çoğu zaman konuşma seslerini bastırıyor ve konuşmalar anlaşılamıyor. Bu değerlendirmeler inşallah yönetmeni daha dikkatli olmaya yönlendirir.

Umarım gelecek bölümlerde role adapte olurlar.


Etiketler: teşkilat, teşkilat dizisi, trt teşkilat dizisi, trt 1 teşkilat dizisi, trt 1, teşkilat dizisi oyuncuları, teşkilat nasıl bir dizi, teşkilat dizisi yorumları,

 

Yorum Gönder