Deneme1

Evlilik yıldönümü mesajları romantik ve resimli

Evlilik yıldönümü mesajları romantik ve resimli sözler

Evlilik yıldönümü mesajları romantik ve resimli sözler.

-Ruhum evlilik yıldönümümüz kutlu olsun Mutluluk, aşk ve sevgi sadece seninle anlam kazanıyor Bir tanem.

-Yaşamıma kattığın her yeni güzellik için sonsuz teşekkürler. İyi ki evlenmişiz karıcığım. Bugün, yarın ve sonsuza dek, kendim kadar seni de seviyorum. 

-Evlilik yıldönümümüz kutlu olsun. Beni ben yapan senin varlığın canım. Hayatımda olduğun için sonsuz teşekkürler. Seni seviyorum.

Evlilik Yıldönümü


Ömrüm yoluna feda olsun, evlilik yıldönümümüz kutlu olsun.

Seni Seviyorum Bitanem.

Seninle yaşadığım her andan öyle keyif alıyorum ki, bazen gerçek mi yoksa rüya mı olduğunu ayırt edemiyorum. Ben sana ömrümü adamaya, senin için her şeyi yapmaya hazırım… Senin bir gülüşün beni hiç olmadığım kadar güçlü, gözlerindeki en ufak hüzün beni hiç olmadığım kadar dertli yapar… Yıldönümümüz kutlu olsun her şeyim.


İyi ki seninle evlenmişim, iyi ki hayatıma girmişsin. Daha nice nice mutlu yıllara bitanem. SENİ SEVİYORUM.


Geride kalan o yıllarda hep hayatımı güzelleştiren nadide bir çiçektin, hep mutluluk saçan hep huzura uyandıran. Seni bana veren Allah’a şükürler olsun.


Gözlerim sana bakmaktan asla bıkmayacak, ölsem de ruhum seninle kalacak… Gözlerim senden önce kapanırsa hayata, bil ki son sözüm de senin adın olacak. Seni çok seviyorum.

Evlilik yıldönümü mesajı

-Seni bana yazan Allah'a şükürler olsun. Daha nice yıllara beraber ulaşmamız duasıyla. Evlilik yıldönümümüz kutlu olsun.


-Hayatıma kattığın her yeni güzellik, her yeni gülümseme ve her yeni mutluluk için teşekkür ederim. Hep yanımda, en yakınımda kal. Sen hayattaki en değerli varlığım, en güzel yanımsın. Evlilik yıldönümümüz kutlu olsun.


-Bütün hayallerimin başrolü, kadınım… Kalbini bana açtığın için, sesinle günümü başlattığın için, gülüşünle yaşama bağladığın için teşekkür ederim… Seni sevmekten asla vazgeçmeyeceğim, nice mutlu yıllarımız için.


-Senin yokluğunu aklıma bile getiremiyorum, bu düşünce zihnimde asla yer bulamıyor kendine. Seni yüreğimle benimsemişken bu denli, sahipsiz bırakma şiirlerimi… Seni çok seviyorum.


Evlilik yıldönümü sözleri
-Ay yerinde durduğu müddetçe sevgimiz hiç bitmesin. Evlilik yıldönümümüz kutlu olsun.

-Yeryüzündeki en büyük şans en az senin kadar sevecek bir hayat arkadaşı bulabilmektir. Ben çok şanslıyım çünkü bana her gün ne kadar sevildiğimi hissettiren ve mutluluğumla mutlu olup hüznümle üzüntüye boğulan, beni aşk dolu gözlerle izleyen ve kötülük nedir bilmeyen bir yürekle seven harika bir eşim var. İyi ki varsın.


-Gönül eşim, yoldaşım. Benim yüreği güzel, kendi güzel en az bugün kadar özel sevgilim. Geçen onca yıla rağmen bana hala aynı parıldayan gözlerle baktığım için beni hala aynı tutkuyla sevdiğin için teşekkür ederim; sen, biriciğim seni her şeyden çok seviyorum.


-Rüya gibi geçen düğünümüz hala her saniyesiyle aklımda. Senin telaşlı ve heyecanlı hallerin, benim mutluluktan akan gözyaşlarım… Zaman ne çabuk geçiyor, ama sen yanımdayken her gün daha güzel bir an giriyor en güzel hatıralar heybesine, her gün daha çok seviyor yüreğim adeta senin aşkınla büyüyor da titriyor her melodide. Evlilik yıldönümümüz kutlu olsun hayatım.

Evlilik yıl dönümü mesajları

Evlilik yıldönümümüz kutlu olsun canım. Her günümüzü her an bitmeyecekmişcesine seninIe yaşamak istiyorum.


-Seni tanıdığım gün içime dolan huzurla anlamıştım kaderim olacağını, seninle kendimize iki kişilik harika bir dünya kuracağımızı… Hayata bin teşekkür, bu sefer beni yanıltmadı, beni senin yanında mutlu kıldı. Evlilik yıldönümümüz kutlu olsun.


-Birlikte olduğumuzda günler o kadar çabuk geçiyor ki, ilk tanıştığımızdan bu yana yılların ne kadar çabuk geçtiğini ve tanıştığımız güne tekrar geldiğimizi fark etmiyoruz bile. Bana bu kadar mutluluk ve koşulsuz sevgi verdiğin için sana minnettarım. Seni seviyorum ve sonsuza dek seni seveceğim!


Sen beni sancılardan arındıran, günlerimde kuş ötüşleri yankılanan… Her melodide aklıma çalan gözlerin ve her şiirde rastladığım sensin… Evlilik yıldönümümüz kutlu olsun, sen benim en kıymetlimsin.

Evlilik Yıldönümü

- Seni ilk günkü kadar seviyorum.  Evlilik yıldönümümüz kutlu olsun, bitanem...

- "Aşk evlenince biter." derler. Külliiiyen yalan. Evlilik yıldönümümüz mutlu ve kutlu olsun.


-Evlenmeyi aklından bile geçirmeyen ben, seni görür görmez bütün ömrümü sana adamak istedim. Ellerini ellerimde, gülüşünü gözlerimde istedim. Seni hep yanı başımda, hep en masum yanımda istedim. Seni bu hayattaki her şeyden çok sevdim… İyi ki varsın.


-Bütün hayallerimin başrolü sensin kadınım. Kalbini bana açıp beni sevdiğin için teşekkür ederim. Ömrümün sonuna kadar seni hep çok seveceğim.


Öleceğim güne kadar seni sevmekten asla vazgeçmeyeceğim konusunda söz veriyorum. Birlikte nice yıllara aşkım.


-Yeryüzündeki en büyük şans, senin beni sevdiğin gibi bir insana denk gelmek olabilir. Ben çok şanslıyım; çünkü bana her gün ne kadar sevildiğimi hissettirip mutluluğuma mutluluk katıyorsun. Beni aşk dolu gözlerle sevdiğin için teşekkür ederim. İyi ki varsın.


Bütün hayatım boyunca her gün ve her gece yanımda istediğim tek insan sensin. Seni seviyorum. Birlikte nice senelere sevgilim.


Sevmenin ne kadar güzel bir his olduğunu seninleyken öğrendim. Özlemenin ne kadar acı verdiğini, yalnızlığın çaresizliğini seninle öğrendim. Sensizliği bana hiçbir zaman tattırma sevgilim. Hep benimle kal. Seni çok seviyorum.


Etiketler: evlilik yıldönümü, mesajı, evlilik yıldönümü mesajları, evlilik yıldönümü sözleri, evlilik yıldönümü kısa, romantik evlilik yıldönümü sözleri, evlilik yıldönümü sözleri kısa, evlilik yıldönümü yazıları, evlilik yıldönümü kısa sözleri, evlilik yıl dönümü mesajı, evlilik yıl dönümü sözleri,

Yorum Gönder